Warning: Undefined variable $submit in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 220
Warning: Undefined variable $submited in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 226
Warning: Undefined variable $searchenjine in /home1/xnngbrbg/xn--mgbx5dul.com/search.php on line 228
تعداد نتایج: ۲۷ | عبارت جستجو: المؤمن |
چرا عید غدیر، عید تعیین تکلیف امت اسلام است؟ 1 - راه درست حرکت امّت اسلامی رهبر انقلاب در دیدار مردمی روز عید غدیر درباره اهمیت این روز به استناد آیات قرآن فرمودند: «روز اعلام جانشینی امیرالمؤمنین روزی است که کفار مأیوس شدند... کفار ناامید شدند از قلع و قمع اسلام بخاطر تداوم حاکمیت سیاسی اسلام است.» هم مشخّص است «امیرالمؤمنین کسی است که هیچ کس، نه در آن زمان و نه در زمانهای بعد، نتوانسته است کمترین خدشهای به شخصیّت والای او و به نمایندگی او از مفاهیم و معارف قرآن وارد کند.» ۱۳۹۵/۰۶/۳۰
مسئلهی «غدیر»؛ نشانهای از جامعیّت کد مطلب: 6000 - تاریخ انتشار: 13:49 - 1403/04/07 2 - تمسک به ولایت امیرالمؤمنین حضرت آیتالله خامنهای: «یک عدهای خیال میکنند ولایت ائمه، یعنی فقط ائمه را دوست بداریم و چقدر اشتباه میکنند؛ چقدر اشتباه میکنند! فقط دوست داشتن نیست و الا مگر در عالَم اسلام کسی پیدا میشود که ائمه معصومینِ خاندان پیغمبر را دوست ندارد؟ پس همه ولایت دارند؟ ... نه آقا! ولایت غیر از این حرفهاست. ولایت بالاتر از اینهاست، که ولایت علیبنابیطالب و ولایت ائمه را اگر فهمیدیم چیست، آنوقت حق داریم به خودمان برگردیم، ببینیم آیا ما ولایت داریم یا نه؟ آنوقت اگر دیدیم نداریم، از خدا بخواهیم و بکوشیم که ولایت ائمه را به دست بیاوریم...
همیشه در ایام عید غدیر، معمول است این را میخوانند مردم: «اَلحَمدُ لِلهِ الَّذی جَعَلنا مِنَ المُتمَسِّکین بِوِلایَةِ عَلیِّ بنِ اَبی طالِبٍ عَلَیهِ السَّلام» بنده به دوستانم غالباً اینجور میگویم، میگویم نگویید «اَلحَمدُ لِلهِ الَّذی جَعَلنا»، میترسم دروغ باشد، بگویید: «اَللّهُمَّ اجعَلنا مِنَ المُتمَسِّکین بِوِلایَةِ عَلیِّ بنِ اَبی طالِبٍ عَلَیهِ السَّلام» خدایا ما را از متمسکین به ولایت قرار بده.» کد مطلب: 5988 - تاریخ انتشار: 15:32 - 1403/04/04 3 - جهاد مخلصانه امیرالمؤمنین (ع) حضرت آیتالله خامنهای: «سر تا پای زندگی امیرالمؤمنین جهاد مخلصانه است. از هنگام نوجوانی که اسلام آورد تا شصت و سه سالگی که به شهادت رسید.» ۱۳۶۶/۲/۳۰ کد مطلب: 5625 - تاریخ انتشار: 10:22 - 1403/01/13 4 - پای درس آقا| امیرالمؤمنین هم اگر جای امام حسن (ع) بود صلح میکرد رهبری میفرمایند: در باب صلح امام حسن(علیهالسّلام)، هر کس حتّی خود امیرالمؤمنین (ع) هم اگر به جای امام حسن مجتبی (ع) بود و در آن شرایط قرار میگرفت، ممکن نبود کاری بکند، غیر از آن کاری که امام حسن (ع) کرد. حکومت اسلامی شد.
امیرالمؤمنین هم جای امام حسن بود صلح میکرد
در باب صلح امام حسن (علیهالسّلام)، این مسأله را بارها گفتهایم و در کتابها نوشتهاند که هر کس حتّی خود امیرالمؤمنین (ع) هم اگر به جای امام حسن مجتبی (ع) بود و در آن شرایط قرار میگرفت، ممکن کد مطلب: 4709 - تاریخ انتشار: 14:46 - 1402/01/18 5 - پای درس آقا| امیرالمؤمنین هم اگر جای امام حسن (ع) بود صلح میکرد رهبری میفرمایند: در باب صلح امام حسن(علیهالسّلام)، هر کس حتّی خود امیرالمؤمنین (ع) هم اگر به جای امام حسن مجتبی (ع) بود و در آن شرایط قرار میگرفت، ممکن نبود کاری بکند، غیر از آن کاری که امام حسن (ع) کرد. حکومت اسلامی شد.
امیرالمؤمنین هم جای امام حسن بود صلح میکرد
در باب صلح امام حسن (علیهالسّلام)، این مسأله را بارها گفتهایم و در کتابها نوشتهاند که هر کس حتّی خود امیرالمؤمنین (ع) هم اگر به جای امام حسن مجتبی (ع) بود و در آن شرایط قرار میگرفت، ممکن کد مطلب: 4708 - تاریخ انتشار: 14:45 - 1402/01/18 6 - پای درس آقا| روزه جسم و جان چگونه است؟ رهبری میفرماید: یک روایتی از امیرالمؤمنین (علیهالصّلوةوالسّلام) هست که روزه را به روزه جسم و روزه جان تقسیم میکند. روایتی از امیرالمؤمنین(علیهالصّلوةوالسّلام) هست که روزه را به روزه جسم و روزه جان تقسیم میکند. درباره روزه جسم میفرماید: «صوم الجسد الامساک عن الاغذیه بأرادة و اختیار»؛ روزه جسم این است که انسان خوراکیها را با اراده و اختیار کد مطلب: 4650 - تاریخ انتشار: 15:00 - 1402/01/13 7 - پای درس آقا| چگونه میتوان به معراج رسید رهبری میفرمایند: اگر یاد خدا در نماز تأمین گردد این نماز برای شما «معراجالمؤمن» خواهد بود و شما را عروج خواهد داد. عروج، همین است که شما در باطن خودتان، صفا و لطافت و نورانیت بیشتری را بعد از نماز احساس میکنید. نماز برای شما «معراجالمؤمن» خواهد بود و شما را عروج خواهد داد. عروج، همین است که شما در باطن خودتان، صفا و لطافت و نورانیت بیشتری را بعد از نماز احساس میکنید.
دوره بازیابی و بازسازی
انواع عبادات، فرصتهایی برای ما هستند، لیکن ماه رمضان، یک فرصت کد مطلب: 4631 - تاریخ انتشار: 15:18 - 1402/01/12 8 - روایت «بابای اهل ادبیات» در عصر روایتخوانی عصر روایتخوانی از پدر با عنوان «روایت بابای اهل ادبیات» به مناسب ولادت امیرالمؤمنین، حضرت علی (ع) و روز پدر برگزار میشود. به مناسب ولادت امیرالمؤمنین، حضرت علی (ع) و روز پدر، اقدام به برگزاری عصر روایتخوانی از پدر با حضور اهالی ادب و فرهنگ میکند.
در این نشست رضا امیرخانی، احمد دهقان، اسماعیل امینی، غلامرضا طریقی، مکرمه شوشتری، زهرا کاردانی، حسین شرفخانلو و محمدحسین ظریفیان کد مطلب: 4362 - تاریخ انتشار: 11:59 - 1401/11/15 9 - مراسم جشن تکلیف دختران دانشآموز با حضور رهبر انقلاب در شب ولادت مولای متقیان امیرالمؤمنین علی (علیهالسلام) مراسم معنوی و پرطراوت «جشن فرشتهها» با حضور صدها تن از دختران دانشآموزی که به سن تکلیف رسیدهاند، با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد. این مراسم که در فضایی روحبخش و با نشاط برگزار شد، دانش آموزان دختر آغاز فصل عبادت و بندگی خود را جشن گرفتند.
همچنین رهبر انقلاب اسلامی در سخنان کوتاهی با تبریک عید و جشن تکلیف به دختران، گفتند: دختران و نوگلان عزیز من! جشن تکلیف یک جشن و عید واقعی است چون از لحظه کد مطلب: 4358 - تاریخ انتشار: 11:37 - 1401/11/15 10 - در تحقیق الدنیا سجن المؤمن دنیا مومنان را هست زندان
مشو ساکن درین زندان چو رندان
چو دانستی که سجن مومنان است
کسی کو را نخواهد مومن آنست
اگر تو مومنی حب وطن دار
برای آن وطن چیزی به دست آر
ببین تا از کجایی در حقیقت
چو تا آنجا روی اینک طریقت
وطنگاه تو گر دنیاست باری
دو سه روز کد مطلب: 4132 - تاریخ انتشار: 10:02 - 1401/09/26 11 - ۱۶ عامل فقر و ۱۷ عامل زیادی رزق
أمیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام در روایتی که مرحوم شیخ صدوق در جلد دوم کتاب خصال، صفحه ۵۰۴ آورده، به «۱۶ عامل فقر و ۱۷ عامل زیادی رزق» اشاره کردهاند. نقل از خبرگزاری حوزه، أمیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام در روایتی که مرحوم شیخ صدوق در جلد دوم کتاب خصال، صفحه ۵۰۴ آورده، به «۱۶ عامل فقر و ۱۷ عامل زیادی رزق» اشاره کردند که که بدین شرح است:
امیرالمؤمنین (علیه السلام) عوامل فقر را چنین برشمردند :
⛔️ پاک نکردن تار کد مطلب: 4114 - تاریخ انتشار: 22:26 - 1401/09/21 12 - اهمیت و جایگاه افکار عمومی توصیهای از امیرالمؤمنین به مالک اشتر امام علی خطاب به فرماندار خود میگوید: «مالک بدان که نظر مردم تابع نظر تو نیست و آنچه را تو درباره خودت نمیگویی یا غافلی و یا ملاحظه داری آنها میگویند. تو درباره دولتهای قبل بیملاحظه نظر میدهی و مو را از ماست بیرون میکشی مردم هم عیناً درباره تو همین کار را میکنند». فارس، عهدنامه امیرالمؤمنین به مالک اشتر همواره به عنوان مانیفست حکومتداری در دولت اسلامی شناخته شده است. محمدسروش محلاتی پژوهشگر حوزه علوم اسلامی و استاد حوزه علمیه در شرح جدیدالانتشار خود از نامه ۵۳ نهجالبلاغه (عهدنامه مالک اشتر) به توضیح و تقسیر فرازهای کد مطلب: 4098 - تاریخ انتشار: 15:51 - 1401/09/20 حجت الاسلام والمسلمین شهبازیان تبیین کرد: 13 - نکاتی شنیدنی درباره حوادث اخیر و ارتباط آن با روایات آخرالزمان فتنهها یک فرصت برای مؤمنین است که به تعبیر امیرالمؤمنین(ع) «یتغربلن»، غربال اتفاق بیافتد و دقیقا در روایات آخرالزمانی همین را داریم که در آخرالزمان فتنههایی وجود دارد برای اینکه آن پاکان مشخص شوند. درست بود؟ اینجاست که امیرالمؤمنین(ع) در نهج البلاغه میفرماید که ما بصیرت را در دوران فتنه نیاز داریم و این بصیرتها به دست میآید.
الان در این جریان فتنههاست که افرادی معلوم الحال، رو بازی کرده و آن روابطی که قبلا با آل سعود داشته اند را مشخص میکنند. در دوران کد مطلب: 3862 - تاریخ انتشار: 21:16 - 1401/08/29 14 - وظایف برادر! (حدیث روز) او باز دارد».
المؤمن: ص ٤٢ ح کد مطلب: 3397 - تاریخ انتشار: 15:24 - 1401/07/11 انتشار برای نخستینبار 15 - نماهنگ أین عمار + فیلم
رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت ایام سالگرد شهادت جناب عمار یاسر صحابه راستین پیامبر اعظم و امیرالمؤمنین علیهمالسلام، نماهنگ «أین عمار...» را منتشر میکند.
حضرت آیتالله خامنهای: «من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است. معناى بصیرت این است که در فتنه، در بین غبار، راه را گم نکنید؛ این مهم است.» کد مطلب: 3337 - تاریخ انتشار: 17:00 - 1401/06/20 16 - پارسینژاد: هیچ نویسندهای وارد جلد ابن ملجم نشده تا رمان روانشناختی بنویسد یک منتقد ادبی گفت: ما در ادبیات دینی موضوعاتی داریم که از منظر روانشناختی مطرح شود. مثلا شهادت امیرالمؤمنین را فقط به عنوان حادثه تاریخی مطرح کردهاند، اما آیا کسی وارد روح و روان ابن ملجم شده تا رمان روانشناختی بنویسد؟ رویدادهایی که برای امیرالمؤمنین رخداده است کافی نیست و نویسنده باید فرهنگ مردم و تغییراتی که حضرت علی(ع) انجام داده است را در لایههای پنهانی اثر شفاف کند. آن موقع ما با موضوعات جدید مواجه میشویم به نوعی میتوانیم تأثیرگذار باشیم و مخاطب را جذب کنیم. زمانی کد مطلب: 2890 - تاریخ انتشار: 16:15 - 1401/05/18 17 - شاخص، وجود امیرالمؤمنین است بیانات رهبری در دیدار جمعی از مردم در روز عید غدیر، ۱۳۸۷/۰۹/۲۷
و آن اعلام جانشینی امیرالمؤمنین بود. قضیهی حادثهی غدیر را فقط شیعه نقل نکردند، محدثین اهل سنت و بزرگان اهل سنت هم بسیاری این حادثه را نقل کردند، ولی فهم آنها از مسئله گاهی متفاوت است؛ اما اصل این حادثه در بین مسلمین جزو مسلّمات محسوب میشود. این حادثه که تعیین جانشین کد مطلب: 2651 - تاریخ انتشار: 09:53 - 1401/04/25 18 - تفاوت نظر امام خمینی (ره) و مرحوم منتظری درباره ولایت فقیه/ آیا میزان، رأی ملت است؟ عضو هیأت علمی گروه تاریخ و اندیشه معاصر مؤسسه امام خمینی (ره) گفت: رأی مردم ملاک ارزش و ضدارزش نیست؛ اما حاکم حقی هم که خدا تعیین کرده باید مقبولیت داشته باشد و مردم را همراه کند و اگر نبود، باید مثل امیرالمؤمنین (ع) بنشیند تا آن شرایط فراهم شود. که خدا تعیین کرده، حتی امیرالمؤمنین (ع) میتواند بدون حضور مردم و یا حتی بالاجبار، حکومتش را بر مردم تحمیل کند؟ نه. یعنی رأی مردم ملاک حق و باطل نیست.
رأی مردم ملاک ارزش و ضدارزش نیست؛ اما حاکم حقی هم که خدا تعیین کرده باید مقبولیت داشته باشد و مردم را همراه کند و اگر کد مطلب: 2488 - تاریخ انتشار: 17:15 - 1401/03/16 19 - پای درس آقا| بصیرتبخشی و بصیرتدهی برترین خصوصیت امیرالمؤمنین (ع) بود حضرت آقا میفرمایند: زندگی امیرالمؤمنین سر تا پا درس است. آن چیزی که در میان رفتارهای امیرالمؤمنین انسان مشاهده میکند و برترینِ این خصوصیات برای امروز ماست، مسئله بصیرتبخشی و بصیرتدهی به کسانی است که نیاز به بصیرت دارند. همواره در مورد تاریخ امیرالمؤمنین (ع) برای ما بیان شده اهمیت بصیرت است، علی (ع) اگر تنها ماند از بیبصیرتی مردم بود و او برای آشنایی مردم با حق و حقیقت از بصیرتافزایی مردم چیزی نکاست. آنچه که در ادامه میخوانید سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد این شاخص مهم امام علی (ع) کد مطلب: 2232 - تاریخ انتشار: 18:02 - 1401/02/02 20 - پدر امت + صوت رسانه KHAMENEI.IR بهمناسبت فرارسیدن شهادت امیرالمؤمنین علیهالسلام، براساس بیانات آیتالله خامنهای در شب بیست و یکم رمضان سال ۱۳۵۸ کلیپ صوتی «پدر امت» را منتشر میکند. میکردند، مایل بودند امیرالمؤمنین را از نزدیک ببینند و خاطرجمع بشوند. در باز شد، حسنبنعلى بیرون آمد و گفت پدرم دچار ناراحتى است؛ امکان ندارد که بتواند این جمعیّت کثیر را بپذیرد، متفرّق بشوید؛ باز در هنگامى که ممکن باشد نزد او خواهید رفت. اصبغبننباته میگوید کد مطلب: 2228 - تاریخ انتشار: 17:27 - 1401/02/02 |